Espanyol
Esports Futbol 30/01/2012

Amat: "Ara em toca ser a la banqueta i treballar per tornar a l'onze"

El central de l'Espanyol accepta amb naturalitat la seva suplència en els últims partits de Lliga i no creu que se li estigui fent pagar l'errada contra el Mirandés

Efe
1 min
Koné controla una pilota davant Héctor Moreno i Amat.

Sant Adrià del BesòsJordi Amat ha mantingut avui un discurs seriós després de ser suplent en els tres últims partits de Lliga i ha apuntat que, lluny de pessimismes, ara el que li toca és "ser a la banqueta i treballar per tornar a l'onze inicial".

El del planter no creu que la seva actuació en l'anada dels quarts Copa del Rei contra el CD Mirandés, a Cornellà-el Prat, li hagi passat factura. "No crec que hi hagi res més enllà del partit, tothom falla. És un error i ja està. Jo estic bé, tranquil i treballant al màxim", ha subratllat.

El central català, d'una altra banda, s'ha mostrat il·lusionat per la cinquena plaça de l'equip en la classificació de Primera. "Ens agradaria anar a Europa però ara hem de reafirmar la primera volta", ha comentat amb prudència. Des del principi de temporada el vestidor es resisteix a parlar d'objectius continentals.

En un altre ordre de coses, Amat ha valorat la incorporació del brasiler Coutinho, cedit per l'Inter de Milà fins al final de temporada: "Vaig coincidir amb ell en el Mundial Sub-20. És tècnic, agressiu, llest i sap xutar. Segur que s'adaptarà ràpid i ens aportarà moltes coses".

stats