Espanyol
Esports Futbol 31/01/2011

Amat i Álvaro ja tenen fitxa del primer equip

Tots dos han signat avui la seva vinculació amb l'Espanyol com a jugadors professionals, en una mesura que permetrà a Pochettino alliberar dues places per convocar més joves del filial

Redacció
1 min
Amat i Álvaro a les oficines del club.

BarcelonaJordi Amat i Álvaro Vázquez s'han convertit avui en jugadors del primer equip. Els joves del planter han signat un contracte que els vincula a la plantilla professional de l'Espanyol, per la qual cosa ja no podran actuar amb el filial blanc-i-blau.

Amat i Álvaro lluiran els dorsals 5 i 20, respectivament, que havien quedat lliures després de la sortida de Dídac, traspassat al Milan, i Coro, cedit a Osasuna.

Amb aquesta mesura, l'Espanyol allibera, d'una banda, dues noves places per a nois del filial en les convocatòries del primer equip, i de l'altra, ratifica la seva decidida aposta pel projecte de gent jove que està executant-se des de fa dues temporades.

Tant Amat com Álvaro s'havien convertit en habituals en les convocatòries del primer equip al llarg de la temporada. El jove defensa blanc-i-blau ja ha disputat 12 partits de competició oficial, entre Lliga i Copa del Rei, mentre que el davanter ha participat en 18, 14 de Lliga i 4 de Copa.

stats