Espanyol
Esports Futbol 30/10/2012

Albín, dubte per al partit de Copa contra el Sevilla per molèsties als isquiotibials

El migcampista de l'Espanyol arrossega molèsties als isquiotibials i aquest dimarts s'ha entrenat al marge del grup, juntament amb Javi López, que continua recuperant-se de la contusió al genoll

Efe
1 min
Javi López i Juan Albín, amb un dels preparadors físics de l'equip

Sant Adrià del BesòsJuan Albín és dubte seriós per al partit de Copa del Rei contra el Sevilla, ja que arrossega molèsties de l'elongació a la musculatura isquiotibial de la cuixa dreta.

El futbolista va jugar vint minuts en l'últim partit de Lliga contra el Màlaga dissabte passat però l'esforç sembla haver-li passat factura. Els metges controlaran aquest dimarts la seva evolució per determinar si està en condicions d'entrar en la convocatòria per a la Copa. Aquest matí s'ha entrenat al marge del grup.

D'una altra banda, el lateral dret Javi López evoluciona correctament de la forta contusió al genoll esquerre amb la qual va acabar el partit de Lliga contra el Rayo Vallecano. El futbolista andalús alterna les sessions de treball a la Ciutat Esportiva amb els entrenaments al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat.

Finalment, l'equip català s'exercitarà dimecres a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs. El cos tècnic dirigirà una sessió curta, ja que quan acabi l'expedició blanc-i-blava es desplaçarà a Sevilla.

stats