Espanyol
Esports Futbol 13/10/2012

Albín treballa al marge del grup i és dubte per al partit contra el Rayo

L'uruguaià no s'ha recuperat encara de la seva elongació als isquiotibials. Colotto segueix regulant la seva intensitat en els entrenaments per controlar la fisura. L'equip descansarà diumenge i tornarà a entrenar-se dilluns a la tarda

Efe
1 min
Els jugadors de l'Espanyol s'entrenen a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsJuan Albín ha treballat aquest dissabte al matí al marge del grup a la Ciutat Esportiva, tant al gimnàs com a la gespa. La seva presència per al partit contra el Rayo de diumenge que ve no està garantida.

El futbolista uruguaià va patir dimecres passat una elongació als isquiotibials de la cama dreta durant un entrenament. L'entitat va assegurar llavors que no es tractava d'un problema rellevant encara que Albín ja ha tingut diverses lesions musculars a la mateixa zona que l'han deixat sense continuïtat des que va fitxar la temporada 2011/12.

D'altra banda, el central Diego Colotto també s'ha exercitat de forma individualitzada. El defensa ja està recuperat de la fissura al cinquè metatarsià del peu esquerre que va patir el 31 de juliol passat (va ser titular la setmana passada) però seguirà realitzant treball específic durant algunes sessions.

Després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, Colotto s'ha sotmès a una ressonància magnètica, ja programada amb anterioritat, per controlar l'evolució de la fissura. El central, una de les referències de la defensa blanc-i-blava, estarà disponible per al pròxim partit de Lliga contra el Rayo Vallecano.

El conjunt de l'entrenador Mauricio Pochettino tornarà a la feina dilluns a les 17.30 hores a la Ciutat Esportiva. Diumenge la plantilla gaudirà d'una jornada de descans. La setmana que ve el tècnic recuperarà els internacionals Wakaso, Longo i Héctor Moreno.

stats