Espanyol
Esports Futbol 30/01/2012

Uche: "Estic molt content per tornar a l'Espanyol"

El davanter nigerià ja va ser blanc-i-blau la temporada 2000/01, quan jugava al filial. Uche confia a "ajudar l'equip", tot i que reconeix que no coneix gaire "l'actual plantilla de Pochettino"

Efe
1 min
Ramon Condal amb Kalu Uche.

BarcelonaKalu Uche, nou fitxatge de l'Espanyol fins al 2013, ha declarat als mitjans oficials del club que està "molt content per tornar a l'Espanyol", després de militar al filial en la temporada 2000-2001, abans de ser traspassat al Wisla de Cracòvia polonès la campanya següent.

"No conec gaire l'equip actual de Pochettino però sé que té una gran plantilla amb grans jugadors, boníssims. Estic molt content per ser un d'ells", ha comentat el nigerià amb passaport espanyol. Uche arriba a Cornellà després de quedar-se sense equip per la fallida econòmica del Neuchatel suís.

El futbolista, davant la lesió dels tres davanters habituals –Sergio García, Álvaro Vázquez i Walter Pandiani– podria tenir minuts aviat. "Jo he vingut aquí per donar tot el que tinc, seguir millorant com a professional i ajudar l'equip en el que pugui", ha insistit.

D'altra banda, Uche ha recordat el partit que va disputar amb l'Almeria a Montjuïc contra l'Espanyol el gener del 2009, partit que va acabar en empat a dos. "Vaig marcar dos gols en aquella jornada. Va ser un xoc dur, molt bo, i al final vam acabar empatant", ha explicat.

stats