Espanyol
Esports Futbol 12/12/2011

Pochettino: "Anem a Vigo amb la il·lusió de fer alguna cosa gran en la Copa"

L'entrenador del l'Espanyol assegura que, malgrat el cansament per haver jugat dos partits en 48 hores, l'equip viatja a Vigo "amb la il·lusió de fer alguna cosa gran" a la Copa del Rei

Efe
1 min
Mauricio Pochettino dóna indicacions a Rui Fonte en el partit contra l'Atlètic de Madrid.

BarcelonaEl cansament després d'haver jugat diumenge contra l'Atlètic de Madrid no serà excusa per a Pochettino, de cara al partit de Copa del Rei que l'Espanyol juga aquest dimarts a les 21 h (Canal + Liga 2). "La Copa és un repte que ens il·lusiona, tot i que anem a Vigo amb la preocupació del poc descans que hem tingut. No és una excusa, però hi ha risc de lesió i hem d'estudiar l'estat físic de cada futbolista. Hem intentat canviar l'horari per totes les vies però no ha pogut ser", ha lamentat el tècnic de l'Espanyol.

L'entrenador blanc-i-blau ha assegurat que demà presentarà "un equip de garanties", encara que admet que és evident que si s'han de fer moltes rotacions, això minvarà el potencial de l'Espanyol.

Un escenari, a ulls de Pochettino, perjudicial per enfrontar-se a un gran rival: "És un dels que millor juguen a Segona Divisió, té grans futbolistes i està fent una bona temporada".

La il·lusió del vestidor, malgrat el poc descans, és enorme. "Els ànims del grup per afrontar aquesta competició són molt bons, volem demostrar coses", ha comentat l'entrenador blanc-i-blau, que espera treure un bon resultat a Vigo de cara a la tornada a Cornellà-El Prat, el 20 de desembre.

stats