Espanyol
Esports Futbol 29/08/2012

Pochettino: "Em sento satisfet amb els fitxatges"

El tècnic assegura sentir-se "satisfet" per les incorporacions per reforçar l'atac, entre ells el fitxatge imminent de Christian Stuani, i no descarta l'arribada de més fitxatges per a d'altres posicions

Efe
2 min

Sant Adrià del BesòsEn roda de premsa a la Ciutat Esportiva després de l'entrenament del seu equip, Mauricio Pochettino ha deixat enrere la inquietud de la setmana passada i ha celebrat l'arribada de Samuele Longo i la imminent d'Stuani, a punt de tancar-se en les pròximes hores.

"Em sento satisfet amb els fitxatges. La plantilla quedarà definida a partir de divendres, però és clar que estem contents amb aquestes arribades perquè tenim jugadors de diferents caràcters", ha afirmat.

Sobre l'uruguaià Stuani (Reggina), que avui negocia el seu fitxatge per l'Espanyol a Barcelona, Pochettino ha explicat que el jugador de 25 anys té unes característiques de les que avui no disposen i oferirà "arguments diferents durant el partit".

"Té bona presència física, bon joc aeri i d'esquena a porteria. Durant les últimes tres temporades té una mitjana bastant bona, té gol, és un jugador que està arribant a la seva maduresa futbolística, amb il·lusió i ganes per participar en un projecte com l'Espanyol", ha explicat el tècnic argentí, donant per feta la seva incorporació a l'equip.

Sobre Longo, presentat ahir, ha destacat que es tracta d'"una de les majors promeses d'Itàlia, ha debutat amb l'Inter en el primer equip i ha demostrat personalitat i caràcter". "Té un gran físic i tècnicament té qualitat. És un jugador jove que ha d'anar guanyant experiència i esperem que pugui aportar la seva il·lusió, la seva fam per ajudar-nos i demostrar la seva qualitat", ha opinat.

Dos fitxatges que, no obstant això, no tanquen la porta a més incorporacions en altres demarcacions: "Pot ser. Hi ha d'altres posicions que estem avaluant i estem veient la situació, que és complexa. Hi ha un pressupost que marca moltíssim les prioritats, que era clar quines eren".

"Si tanquem la contractació d'un segon davanter, veurem com afrontem les altres necessitats que té l'equip", ha afegit, reiterant que, "el més preocupant, és intentar definir moltes situacions individuals i la plantilla que quedarà".

"Hi ha moltes situacions per resoldre i això no beneficia el grup –ha afegit-. Cal definir aquestes situacions perquè tothom estigui tranquil i sàpiga quin és el seu rol. Una vegada tinguem definida la que sigui la plantilla per a la temporada, tots treballarem amb més pau i tranquil·litat".

stats