Espanyol
Esports Futbol 30/04/2012

Pochettino: "És un atac directe al club i a tots nosaltres. A Granada ens hi va l'honor"

L'entrenador de l'Espanyol creu que l'equip es juga alguna cosa més que tres punts a Granada i reconeix que "veure's involucrats en aquestes coses indigna"

Ara
1 min
Pochettino saluda Clemente abans del partit contra l'Sporting

Sant Adrià del BesòsLa roda de premsa de Mauricio Pochettino ha girat entorn a les acusacions de trampes en l'Espanyol-Sporting. "Estem indignats i enfadats, està clar. Però també estem tranquils perquè el club anirà fins a les últimes conseqüències a buscar el fons de les coses. És un atac directe a l'honor del club i de tots nosaltres", ha comentat el tècnic argentí.

"Veure's involucrat en aquestes coses no ajuda –ha afegit Pochettino–. El més important és que el club prendrà les mesures que calgui i arribarà fins al final".

Les acusacions poden afectar l'actuació dels jugadors a Granada?, li han preguntat a l'entrenador blanc-i-blau. "Es fa difícil parlar de temes esportius. Serà un partit intens, el Granada s'hi juga molt. Però nosaltres també ens juguem molt, ens hi va l'honor".

Sense fer gaire autocrítica, Pochettino ha culpat la mala sort del "excessiu càstig" que va patir l'equip contra l'Sporting. "En aquest esport guanyes si estàs encertat de cara a porteria, si fas gol. I nosaltres no vam tenir sort dissabte i això ens va penalitzar".

stats