Espanyol
Esports Futbol 25/03/2012

Pochettino: "No veig aquesta derrota com un pas enrere"

El tècnic de l'Espanyol elogia que el seu equip "hagi donat la cara" davant un Màlaga "molt efectiu" que ha reaccionat bé i ha sigut superior als blanc-i-blaus a partir del minut 30 de joc

Efe
1 min
Pochettino parla amb Verdú a Cornellà

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino ha dit que malgrat el resultat contra el Màlaga no considera aquesta derrota com "un pas cap enrere" perquè creu que el seu equip ha completat "30 minuts sensacionals" i que, davant un qualificat rival, "ha donat la cara".

El tècnic de l'Espanyol ha destacat el potencial del contrari. "Al davant hem tingut a un rival amb un futbol efectiu i amb arribada. No ens han generat moltes ocasions però quan han arribat ens han marcat. Contra un equip així, si els deixes seguir vius et pot passar això", ha dit.

Pochettino ha reconegut que a la segona part el guió del partit ha canviat completament. "En la primera hora de joc ells no han tingut ocasions i han recorregut al futbol directe. Ens en hem anat al descans amb un 1-0, però a la segona part ha canviat el decorat, ens han tret la pilota i han sigut superiors a nosaltres", ha apuntat.

Finalment, l'entrenador blanc-i-blau ha llançat un missatge d'optimisme als seguidors de l'Espanyol després de la derrota contra al conjunt andalús. "No ens hem d'esfondrar, la feina de l'equip ha estat meritòria. Hem de seguir mirant cap endavant", ha asseverat Pochettino.

stats