Espanyol
Esports Futbol 07/03/2012

Pochettino: "No posarem una bomba i ho farem explotar tot després del 5-0"

L'entrenador de l'Espanyol assegura que l'equip, "dolgut per la derrota al Bernabéu", s'està entrenant aquesta setmana "a una intensitat altíssima", i es mostra convençut que diumenge contra el Rayo "sortirà a competir"

Efe
1 min
Pochettino i Mourinho se saluden abans del partit

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha mostrat la seva confiança en les possibilitats de l'equip després de la derrota contra el Reial Madrid al Bernabéu, encara que ha apuntat que ara "no posarem una bomba i ho farem explotar tot després del 5-0".

El tècnic ha fet avui autocrítica: "Cal espavilar i tocar de peus a terra. Hem de sortir de forma molt més agressiva. És un cop dur. La vergonya esportiva que hem sentit ens farà estar molt més alerta i treure l'orgull. És el que toca després d'un cop clar i evident. Parlo per tots, no només pels jugadors".

L'hispano-argentí no està preocupat per la reacció del grup. "Si l'equip ha sentit aquest cop significa que ho viu. La derrota li ha dolgut, ha tret el seu orgull i aquesta setmana s'està entrenant a una intensitat altíssima. En l'aspecte anímic ens hem aixecat i competirem diumenge", ha subratllat.

Malgrat el 5-0 de diumenge, l'entrenador blanc-i-blau ha confessat que repetiria el mateix plantejament per al Madrid: "Crec que jugant d'aquesta forma li podríem fer mal però hi ha factors que des del cos tècnic no es poden controlar. Hi estem buscant solucions. Els jugadors poden tenir més o menys minuts".

Pochettino només pensa ara a guanyar el Rayo. "Esperem que arribi el partit ja per reivindicar les nostres possibilitats per la sensació de frustració i ràbia. Volem rebel·lar-nos contra això. La grada estarà decebuda i els enviarem un missatge d'agressivitat i intensitat. Les paraules no consolen ningú", ha dit.

stats