Espanyol
Esports Futbol 15/04/2012

Pochettino: "L'afició ha creat energia positiva i ens ha ajudat a guanyar el partit"

El tècnic de l'Espanyol lloa el paper de Cornellà-El Prat en el 4-0, creu que l'equip ho ha merescut i espera el mateix encert contra l'Atlètic al Calderón diumenge

N. Arroyo
1 min

Cornellà de LlobregatPochettino ha volgut començar la roda de premsa felicitant el Juvenil pel títol de lliga aconseguit en l'última jornada. "És un èxit molt important per al club. Enhorabona a l'equip i a Daniel Poyatos, que han fet un gran treball en tot l'any".

El tècnic argentí reconeix que l'equip ha fet "un molt bon partit" i que l'Espanyol ha sigut superior al València, just vencedor. "Analitzant totes les fases del joc, hem fet un partit molt complet a tots els nivells. Hem merescut el resultat. Hem sabut madurar-lo i treure'l endavant".

"Volia que avui hi hagués una energia positiva i l'afició ha estat molt ficada, ens ha ajudat a jugar bé. Tothom ha guanyat aquest partit i aquesta és la línia a seguir", ha dit Pochettino, lloant el paper de Cornellà-El Prat.

Pochettino espera que al Vicente Calderón l'equip tingui el mateix encert que avui davant el València i, malgrat que no creu que sigui el partit clau, "perquè ja fa moltes jornades que sembla que tots els partits ho són", sí ajudarà a definir les opcions europees de l'equip.

L'entrenador blanc-i-blau ha evitat parlar del seu futur com a tècnic, que alguns mitjans des de València vinculen amb l'entitat xe.

stats