Espanyol
Esports Futbol 04/04/2012

Pochettino: "Estem acostumats a conviure amb això, la meva resignació és absoluta"

El tècnic de l'Espanyol reconeix que la situació "no convé a ningú" però assegura que l'equip "sortirà endavant" perquè està centrat en el seu objectiu, que passa per acabar l'any "donant una alegria a l'afició"

Ara
1 min
Mauricio Pochettino durant el partit al Madrigal

Sant Adrià del BesòsCom cada dimecres, Mauricio Pochettino ha comparegut davant els mitjans de comunicació en una roda de premsa que s'ha centrat en les negociacions del club per vendre els drets d'alguns jugadors de la primera plantilla. L'argentí, però, ha volgut desvincular-se d'aquestes accions. "La meva tasca és entrenar i que l'equip estigui en la millor situació possible", s'ha limitat a dir. Pochettino creu que "els rumors no afectaran l'equip" i es mostra segur que "l'equip sortirà endavant".

"Aquesta situació no és la més convenient per a cap entrenador ni per a cap equip –ha explicat–. Però estem acostumats a conviure amb això. La meva resignació en aquest assumpte és absoluta". A més, ha afegit que es va assabentar ahir de la notícia i que no té "cap coneixement ni arguments per jutjar-ho".

"Estic tranquil –confessa l'entrenador–. Mirem d'aconseguir un objectiu que es resoldrà en un mes. Fins aleshores, tot el que sigui parlar d'altres coses és suposar, especular, aventurar-se a equivocar-se".

L'entrenador periquito desitja poder acabar la temporada "donant una alegria a l'afició" i insisteix en què cap futbolista "es veurà afectat per aquestes situacions".

stats