Espanyol
Esports Futbol 28/01/2012

Pochettino: "Estic fotut. Quan xiulen a un futbolista és com si em xiulessin a mi"

L'entrenador de l'Espanyol ha criticat que part de l'afició hagi xiulat Ernesto Galán, un jugador "solidari i professional". Ha lloat, però, que la mateixa afició, sobretot la Curva Jove, hagi reaccionat i l'hagi acabat aplaudint

Efe
1 min
Pochettino es desespera en el partit contra el Mallorca.

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino s'ha mostrat molt disgustat pels xiulets d'un sector de la grada al lateral dret Ernesto Galán: "Estic bastant fotut perquè quan xiulen a un futbolista és com si em xiulessin a mi, el responsable de que estigui al camp sóc jo. Fa mal veure aquestes coses".

Pochettino ha alabat "el lliurament, solidaritat i professionalitat" del futbolista, al qual ha vist "bastant dolgut" al vestidor. "Estem molt orgullosos de que pertanyi a aquest club i segur que tot això es traduirà en alguna cosa positiva per a ell, segur que la pròxima vegada rebrà l'aplaudiment de la grada", ha conclòs.

L'entrenador de l'Espanyol ha confessat que el seu equip ha patit malgrat manar al marcador (1-0) i jugar davant un Mallorca amb deu, i ha apuntat que sabien que si no marcaven el segon gol "es podia complicar, sempre passa el mateix en aquests partits".

El tècnic ha felicitat al rival: "Ens han posat les coses difícils. Potser ens hem tirat una mica enrere i hem notat la fatiga d'alguns jugadors. El Mallorca ha arriscat perquè no tenia res perdre i nosaltres hem començat a retrocedir després del gol".

De tota manera, Pochettino ha subratllat la importància dels tres punts "després d'una setmana dura" després de l'eliminació de Copa del Rei davant el Mirandés dimarts passat. "A més, la victòria, treballada i meritòria, ens reafirma en una situació de privilegi", ha afegit.

stats