Espanyol
Esports Futbol 25/04/2012

Pochettino: "És una obligació guanyar si volem ser a Europa"

El tècnic de l'Espanyol veu l'equip "animat i amb il·lusió" després de la derrota contra l'Atlètic i avisa del perill de rebre l'Sporting, un "rival que està lluitant per la permanència"

Eef
1 min
Pochettino a la banqueta del Vicente Calderón

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha reconegut avui que aquest dissabte contra l'Sporting a Cornellà-El Prat l'obligació és guanyar el partit "si l'equip vol ser a Europa la temporada que ve".

El tècnic ha assegurat que el vestidor manté la fe a aconseguir el somni continental: "És clar que ho creuen. He vist bé els jugadors, amb ganes i il·lusió. Hem passat per diverses decepcions i després d'una derrota tot sembla difícil, però el grup s'ha recuperat bé i té ganes que arribi el pròxim partit".

A nivell personal, Mauricio Pochettino també s'ha mostrat molt confiat en les opcions de l'equip. "Tinc una confiança absoluta en aquest bloc i apostaria que anirem a Europa. Veurem si som capaços de sumar al voltant de deu punts, encara que pot ser que finalment amb això no serveixi", ha matisat.

El calendari, segons el preparador blanc-i-blau, no serà còmode per a l'Espanyol. "Tots els partits són complicats i cada rival té la seva complexitat. Per començar l'Sporting lluita per la permanència. A nivell professional sempre prefereixes enfrontar-te a un rival que no es jugui res", ha explicat el tècnic.

Pochettino també ha valorat la situació de la infermeria: "Esperem recuperar algun jugador, però no serà fàcil". Respecte a l'uruguaià Juan Albín, que s'acomiada de la Lliga després d'encadenar diversos problemes físics, ha dit: "Té una mica més de risc que la resta i veurem si podem solucionar-ho".

stats