Espanyol
Esports Futbol 09/03/2011

Pochettino: "L'equip és el primer que vol jugar a Europa, no ens falta ambició"

L'entrenador de l'Espanyol ha lamentat la quantitat de lesions que està patint l'equip aquesta temporada però assegura que l'ambició per classificar-se a Europa està intacta

Redacció
1 min
Mauricio Pochetino s'empipa amb l'àrbitre al partit contra l'Almeria

BarcelonaLa moral de la plantilla blanc-i-blava segueix igual d'alta que fa algunes setmanes i res no ha canviat en la manera de fer i creure en el projecte de l'equip, ha assegurat el tècnic de l'Espanyol. "No tenim dubtes, no hem de buscar-li els tres peus al gat. Hem passat moments de dificultat per qüestions evidents, que cadascú tregui les seves conclusions, però tirarem això endavant. Els futbolistes estan tranquils", ha apuntat el tècnic.

El preparador periquito ha apuntat que, malgrat tot, l'equip manté la seva il·lusió per anar a Europa. "De vegades sembla que no tinguem ambició i no és veritat, som els primers interessats a classificar-nos per a una competició europea perquè donaria prestigi, orgull i perquè ens faria feliços a tots", ha asseverat.

Pochettino és optimista: "Sóc positiu sempre. Si recupero els futbolistes que tenim fora serem un equip més fort. No hem tingut sort, és una realitat, però hem patit una quantitat de lesions, amb quiròfans i traumatismes, que passa una vegada cada trenta o quaranta anys. D'aquí a dos anys serem molt més forts".

Finalment, l'entrenador de l'Espanyol ha defensat el paper dels joves. "Tant de bo que molts jugadors del planter puguin viure aquest tipus de pressió. No es pot calcular el que estan aprenent. Quan jo vaig començar vaig cometre un munt d'errors però la seva progressió és bona i en el futur ens donaran moltes alegries", ha finalitzat.

stats