Espanyol
Esports Futbol 12/02/2012

Pochettino: "Hem generat la meitat d'ocasions de gol que hauríem hagut de generar"

El tècnic de l'Espanyol, tot i que creu que ha merescut més premi, fa autocrítica sobre el rendiment del seu equip, a qui culpa d'haver estat "fred i lent en la circulació de pilota" i haver concedit "massa facilitats al Saragossa"

N. Arroyo
1 min

BarcelonaMauricio Pochettino ha volgut treure importància a la derrota i ha destacat les ocasions de què ha disposat el seu equip per aconseguir un altre resultat davant el Saragossa. "Fins al minut 55, sense jugar bé, les ocasions més clares havien sigut nostres", ha començat. "Després del gol d'ells ja ha sigut molt complicat. Potser els hem concedit massa facilitats en alguns aspectes del joc".

El tècnic argentí marxa "poc conforme" amb el rendiment dels seus homes. "Crec que hem estat lents en la circulació de pilota, hem estat molt freds. Hem recuperat pilotes massa enrere i no hem tingut un joc natural. Tot plegat ens ha impedit generar el doble de futbol que hauríem pogut generar".

Pochettino no ha volgut centrar en cap jugador les crítiques ni els elogis. Sobre Coutinho i Uche, l'entrenador ha dit que "s'estan adaptant als automatismes de l'equip", i assegura que encara n'espera molt més.

"No m'agrada perdre contra el cuer, ni contra l'equip del meu barri", ha dit, contundent. Per últim, l'argentí ha entonat "el 'mea culpa'" perquè l'equip no ha jugat tan bé com hauria hagut de fer-ho.

Per la seva part, el tècnic del Saragossa, Manolo Jiménez, s'ha mostrat molt satisfet per la victòria dels seus homes. "Per fi ens arriba el premi competint". L'andalús ha tornat a elogiar el seu rival, "un dels equips més en forma de Primera, que es mou moltíssim i que té jugadors molt ràpids a dalt", i ha desitjat que els tres punts no arribin massa tard per a la salvació del Saragossa.

stats