Espanyol
Esports Futbol 24/08/2011

Els metges descarten complicacions al genoll esquerre de Mattioni

El servei mèdic de l'Espanyol demana calma i descarta que les molèsties que ahir va notar Felipe Mattioni tinguin res a veure amb l'operació de genoll de què s'està recuperant des de fa un any

Efe
1 min
Foto oficial de Felipe Mattioni.

Sant Adrià de BesòsEls metges del R. C. D. Espanyol han descartat complicacions al genoll esquerre de Felipe Mattioni, que ahir va notar molèsties a la cara posterior de l'articulació, la mateixa que es va operar fa més d'un any per una lesió al lligament creuat anterior.

El lateral dret es va retirar ahir al cap de mitja hora d'entrenament a la Ciutat Esportiva, i avui ha treballat a un ritme menys intens que la resta dels companys.

Mattioni encara no ha debutat amb l'Espanyol des que va fitxar l'estiu passat procedent del Mallorca, però la seva evolució és molt positiva. Els metges blanc i blaus han apuntat que les molèsties del futbolista brasiler no estan relacionades amb la greu lesió del lligament encreuat.

Segons el club català, no hi ha motiu perquè tornin a saltar les alarmes per la lesió al genoll de Felipe Mattioni, encara que la presència del jugador per a la convocatòria de Lliga és dubtosa.

Sensacions diferents dels lesionats

D'altra banda, el jugador del filial Cristian Alfonso, que habitualment s'entrena amb el primer equip, evoluciona correctament després de les molèsties al quàdriceps dret. L'extrem argentí Jesús Dátolo, finalment, continua al marge per una sobrecàrrega al recte anterior esquerre.

stats