Espanyol
Esports Futbol 12/03/2012

Quaye, el segon blanc-i-blau més jove de la història que debuta en Lliga

Amb 16 anys i 177 dies, s'ha convertit en el segon debutant més jove de la història de l'Espanyol, per darrere de Branko Kubala, fill del mític jugador, que va jugar el seu primer paritt amb 16 anys i 83 dies la temporada 64-65

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatEl ghanès Paul Quaye es va convertir ahir en el partit davant el Rayo Vallecano, en el segon futbolista més jove de la història de l'Espanyol a debutar a Primera Divisió, amb 16 anys i 177 dies. El migcampista va saltar a la gespa del Cornellà-El Prat en el minut 87.

El primer en aquesta classificació és el fill de Ladislao Kubala, Branko Kubala, que va debutar amb 16 anys i 83 dies en la temporada 64-65. El seu pare n'era l'entrenador.

El més jove de tota la història a saltar a un camp de Primera va ser Sansón, amb el Celta de Vigo, a l'edat de 15 anys i 225 dies en la campanya 39-40.

Quaye és un migcampista que destaca pel seu físic i capacitat tècnica. No arrisca en la sortida de pilota, però tampoc està limitat en la distribució del joc.

El ghanès va arribar a la disciplina de l'Espanyol el mes de març de 2009 i diversos clubs, entre ells el Barça, es van interessar pels seus serveis. El migcampista aviat va cridar l'atenció dels tècnics del primer equip, que l'han introduït progressivament en la seva dinàmica de treball i entrenaments.

stats