Espanyol
Esports Futbol 30/03/2012

Coutinho: "M'agradaria seguir a l'Espanyol però em centro en el present"

El davanter brasiler, cedit per l'Inter de Milà, assegura que es troba "feliç" per la confiança del cos tècnic i l'afició i només pensa en ajudar l'equip a complir l'objectiu que ell s'ha fixat, que és classificar-se per jugar l'any que ve la Champions

Efe
1 min
Coutinho encara Miguel Torres

Sant Adrià del BesòsPhilippe Coutinho ha assegurat avui que quan acabi la seva cessió el 30 de juny per l'Inter de Milà li agradaria seguir al club, però ara se centra en el present. El brasiler ha apuntat que el seu objectiu amb el club català és la Lliga de Campions, tal com va dir quan va arribar cedit a l'Espanyol al gener: "Mantinc l'objectiu de la Champions, és la meva meta i la del grup. Vull aconseguir el màxim. Falten alguns partits i intentarem estar a dalt".

El futbolista ha destacat la confiança del cos tècnic blanc-i-blau. "Aquí tinc més possibilitats de jugar i això em facilita les coses. No sé si per mi és millor el futbol de la Lliga o del Calcio, això ja es veurà amb el temps. Arribava d'una temporada difícil i aquí em van tractar molt bé des del principi", ha dit.

Coutinho també ha subratllat el suport de l'afició de Cornellà-el Prat com una de les claus del seu rendiment. "Vaig ser molt ben rebut i quan noto el suport de la gent em deixa molt feliç. Estic molt content. Sempre procuro donar el màxim i ajudar l'equip", ha comentat el davanter.

stats