Espanyol
Esports Futbol 06/07/2012

La plantilla de l'Espanyol passa la primera part de les revisions mèdiques i físiques de pretemporada

L'equip s'ha repartit en dos grups, un ha anat a la Clínica Creu Blanca, i l'altre al CAR de Sant Cugat. A la tarda, l'equip s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva

Ara
1 min
Joan Verdú passant la revisió mèdica amb l'Espanyol

BarcelonaLa plantilla de l'Espanyol ha començat aquest divendres al matí les proves mèdiques i físiques dels futbolistes en aquests dies previs a la sortida cap a Peralada, dimarts. Des de primera hora, els jugadors s'han desplaçat, repartits en dos grups, a la Clínica Creu Blanca de Barcelona i al CAR de Sant Cugat per sotmetre's a diferents avaluacions físiques.

Onze futbolistes (Javi López, Uche, Amat, Verdú, Sergio García, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Raúl Rodríguez, Rui Fonte, Christian Alfonso i Cristian Gómez) han realitzat diferents proves a la Creu Blanca, i la resta al CAR. Els jugadors han passat controls analítics, proves podològiques, d'esforç, ecografies, radiografies i tot tipus d'exploracions. Aquest mateix grup es desplaçarà dilluns al CAR i els que avui han estat al Centre d'Alt Rendiment passaran aquestes mateixes proves a la clínica barcelonina el proper dilluns, i els altres a la Creu Blanca.

Entrenament a la Ciutat Esportiva

A la tarda, l'equip s'ha agrupat i ha anat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per fer el segon entrenament del curs. L'única absència ha estat la d'Héctor Moreno. El jugador, internacional amb Mèxic, té uns dies més de descans per haver estat amb la seva selecció al final de la temporada passada.

stats