Llevant-Espanyol
Esports Futbol 06/03/2011

Pochettino: "Treiem poc premi de València, hem merescut l'empat"

El preparador periquito ha agraït l'esforç físic fet pels seus homes i ha destacat que l'Espanyol ha dominat la possessió i que el Llevant i el seu "futbol directe" els ha fet mal, sobretot "al principi de partit"

Natalia Arroyo
2 min
Pochettino gesticula durant el Llevant-Espanyol.

BarcelonaMauricio Pochettino ha deixat clar que el resultat no és "merescut", que l'Espanyol ha jugat millor del que reflecteix el marcador i que tornaran a Barcelona "amb poc premi". "Hem perdut contra un rival que, amb poc, ens ha fet mal. Nosaltres hem proposat més i marxem amb un sabor agredolç", ha dit.

Sobre el partit, el tècnic ha dit que ja se sabia "el que ens proposaria el Llevant, amb passades llargues, joc vertical" i que els ha "costat adaptar-se als primers minuts", però després han estat "superiors". Pochettino, a més, ha afegit que l'estil de l'Espanyol prima el toc de la pilota. "La nostra, és una proposta diferent a la del Llevant, però avui no ha sigut fàcil jugar, el camp i l'estat de la gespa no ens ha afavorit el nostre joc".

A l'Espanyol li ha faltat encert de cara a porteria. "Ha faltat el gol", ha reconegut, tot i que ha elogiat que s'han tingut "algunes ocasions però no s'han materialitzat". Per al tècnic, però, no hi ha excuses possibles. "No ho són les lesions ni el fet que siguem un equip jove. Hem de seguir treballant", ha afirmat.

Pochettino segueix conservant el mateix discurs d'optimisme i ha volgut deixar clar que, amb les baixes, té encara més mèrit que l'equip ocupi la cinquena posició a la classificació. "Quan recuperem gent i tinguem a tota la plantilla en disposició, valorarem i veurem què passa. Aleshores l'equip serà més sòlid i estarà compensat. Vull veure el got mig ple, l'ànim no decaurà, seguirem treballant. Però no oblidem que tenim 40 punts", ha rematat.

Sobre el debut dels joves Eric López i Víctor Álvarez, Pochettino ha deixat clar que "s'estan entrenant amb el primer equip" i que li fa il·lusió que avui "hagin debutat a Primera Divisió".

stats