Espanyol
Esports Futbol 02/02/2011

Pochettino: "Excepte el Barça, no crec que cap equip hagi demostrat ser superior a nosaltres"

El tècnic de l'Espanyol segueix amb un discurs optimista i ambiciós, satisfet per l'exhibició dels seus homes diumenge contra el Vila-real. A més, ha destacat la renovació d'Amat i Álvaro i ha avançat que Baena "no arribarà per jugar a Almeria"

Natalia Arroyo
2 min
Mauricio Pochettino, durant una roda de premsa.

BarcelonaJordi Amat i Álvaro Vázquez han signat a principis de setmana la seva renovació amb el club, que els vincula ja directament amb el primer equip, i Pochettino ho ha valorat com "un orgull que dos nois del planter, criats a Sant Adrià, siguin al primer equip". Sobre el nou rol que han de tenir els futbolistes, ha comentat que vol que "segueixin sent ells mateixos, jugant amb naturalitat".

Pochettino ha deixat clar que la derrota davant el Vila-real no ha afectat l'estat anímic de l'equip, tot i que ha reconegut que encara està "dolgut pel resultat" perquè "el més just hauria estat un empat". A més, el tècnic ha deixat clar que l'equip "no necessita tres punts per estar tranquil o estar intranquil" i que no aniran a Almeria, el proper rival en Lliga, "pensant que ha de ser un punt d'inflexió".

L'argentí ha insistit que l'equip està en una bona línia i que res, ni les absències, ni la recent derrota, els ha fet desviar-se del camí: "Tenim una bona plantilla i una bona dinàmica de grup i això és el més important per tenir la certesa que seguirem endavant d'aquí fins a final de temporada". A més, ha deixat clar que, per joc, aquest Espanyol no té res a envejar a cap equip de Primera: "No tinc la sensació, excepte el dia del Barça i algun altre accident puntual, que cap rival fins ara hagi demostrat ser superior a nosaltres".

Ni tan sols el Vila-real, que va resoldre amb minuts de màgia de Rossi un partit que l'Espanyol va controlar en gran part. Tot i ser dimecres, el tècnic ha avançat que Baena, encara lesionat, "no estarà disponible per jugar contra l'Almeria".

També li han preguntat sobre els comiats de Víctor Ruiz i Dídac, i Pochettino ha dit que "sempre es fa difícil, és com quan marxen els fills de casa".

stats