ESPANYOL
Esports Futbol 02/12/2011

Javi Márquez no es recupera per viatjar a València i Pochettino deixa fora de la llista Romaric

El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, no pot comptar amb Javi Márquez ni Sergio García per al partit que dissabte a la nit (22 hores) jugaran a Mestalla

Ara
1 min
Els jugadors de l'Espanyol, exercitant-se a la Ciutat Esportiva. RCDESPANYOL.COM

BarcelonaMauricio Pochettino no ha pogut recuperar finalment Javi Márquez i Sergio García per al partit d'aquest dissabte a València. Els dos jugadors, que han intentat recuperar-se de les seves respectives lesions, no han pogut arribar a temps i s'han quedat fora de la convocatòria.

El tècnic blanc-i-blau ha decidit, a més, deixar fora de la llista Romaric, després que l'altre dia el fes entrenar en solitari per haver arribat tard a dos entrenaments. Amb tot, Pochettino només pot convocar 15 jugadors del primer equip i, per completar la convocatòria, ha cridat quatre jugadors del B. D'entre ells, Bacari, davanter de l'Espanyol B, ha entrat per primer cop en una convocatòria del primer equip.

Els 18 jugadors triats per Pochettino per al partit a Mestalla són: Raúl Rodríguez, Amat, Rui Fonte, Baena, Álvaro, Verdú, Kiko Casilla, Galán, Héctor Moreno, Weiss, Forlín, Dídac, Dátolo, Cristian Álvarez, Canal, Thievy, Cristian Gómez i Bacari.

stats