COPA DEL REI
Esports Futbol 31/10/2012

Pochettino: "Sabem que la Copa il·lusiona molt la nostra afició"

El tècnic de l'Espanyol diu que contra el Sevilla donarà minuts als menys habituals perquè vol que "tothom se senti important"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino, en roda de premsa

Sant Adrià de BesósL'entrenador de l'Espanyol Mauricio Pochettino ha confessat aquest dimecres que tots els integrants de la plantilla i el cos tècnic saben que la Copa del Rei "il·lusiona molt" l'afició", i ha advertit que amb vistes al partit d'aquest dijous contra el Sevilla, l'equip ha de deixar de banda la Lliga.

De tota manera, la proximitat del pròxim partit de Lliga, diumenge a les 12 hores a Anoeta davant la Reial Societat, obliga el preparador blanc-i-blau a dosificar esforços. "No podem evitar pensar que diumenge tenim un partit importantíssim i intentarem gestionar el grup per presentar dues alineacions competitives", ha dit.

La intenció de Pochettino és "donar minuts als menys habituals perquè tothom se senti important". En aquest sentit, el tècnic ha assegurat pràcticament la presència del porter Kiko Casilla, tot i que no ha estat tan explícit amb l'extrem portuguès Simao. "Està disponible i potser té una oportunitat", ha dit.

El partit de Copa també podria ser el dia de la reaparició del lateral dret brasiler Felipe Mattioni, que encadena dos anys lesionat per problemes al lligament creuat dels dos genolls: "Veurem si està per a la Copa, però sigui com sigui és important que vagi agafant la confiança necessària per poder competir".

D'altra banda, Pochettino ha valorat la situació del migcampista Juan Albín, que viu un calvari amb les lesions des que va fitxar per l'Espanyol la temporada passada. "Ho està passant malament, quan s'està recuperant torna a sentir molèsties una altra vegada. No podria donar una explicació científica", ha comentat.

stats