Espanyol
Esports Futbol 24/12/2010

Pochettino fa un bon balanç del 2010 i desitja un 2011 encara millor

El tècnic ha valorat l'any, amb la vista posada al retorn a la feina per preparar el proper partit de lliga del dia 2 contra el València, a les 22.00 hores

Natalia Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino a Sant Adrià.

BarcelonaLa plantilla blanc-i-blava està de festa després del partit contra l'Atlètic de Madrid, però tornarà als entrenaments el proper dilluns, l'endemà de Sant Esteve. El calendari obliga als futbolistes a tornar aviat als entrenaments per preparar els propers partits. És temps, però, per fer balanç del que s'ha viscut fins ara. Mauricio Pochettino ha dit a la web del club que, tot i que el projecte sembla consolidat, encara queda treball per fer.

"L'objectiu és anar pas a pas, superar cada partit, perquè el següent és el més important. No hem d'anar més enllà. Som un equip jove que s'està intentant consolidar i el paper de l'equip durant el 2010 és molt meritori", ha reflexionat. El tècnic argentí ha recordat que enguany "s'han viscut situacions molt bones per a l'equip". El desig de l'entrenador blanc-i-blau és que el proper any sigui tan bo o millor que l'actual. "Agraeixo el que hem viscut i ara només desitjo unes bones festes i un bon començament de 2011".

Respecte de l'eliminatòria de Copa del Rei davant l'Atlètic de Madrid, Pochettino ha deixat clar que encara queden noranta minuts per davant i que el conjunt blanc-i-blau té arguments per aconseguir la classificació per a la següent ronda. "No hi ha res sentenciat i lluitarem fins al final".

stats