Espanyol
Esports Futbol 12/01/2011

Mauricio Pochettino: "No ens plantegem fer cap fitxatge per suplir Osvaldo"

El tècnic de l'Espanyol ha reflexionat sobre el fet que encara no s'hagi operat Osvaldo, ni es tingui confirmació de si el jugador ho farà o no, però en cap cas el club es planteja fer venir cap altre jugador

Natalia Arroyo
1 min
Pochettino durant una roda de premsa.

BarcelonaLa lesió d'Osvaldo ha centrat la roda de premsa de Mauricio Pochettino, que no ha volgut fer polèmica sobre el fet que encara no s'hagi decidit sobre si s'ha d'operar o no: "Estem pendents de la decisió final que es prengui. Ja ho farem públic quan se sàpiga. Ara no és un jugador, és un pacient i ell és lliure de demanar més opinions. Jo no el puc forçar a res".

Sigui com sigui, estarà de baixa uns dos mesos. Com pot afectar aquesta lesió l'equip? "Sempre és un contratemps perdre un jugador, i més si és la referència de l'atac i el pichichi de l'equip", ha dit Pochettino, resignat. El club, ha aclarit, "no es planteja fer cap fitxatge". Si més no, pel seu cap "no passa la possibilitat de fer venir cap jugador".

El proper compromís en Lliga serà el Sevilla al Sánchez Pizjuán. Serà un bonic escenari per donar continuïtat al bon joc de diumenge passat. "No sé si serà bona plaça o no, perquè davant tenim un rival amb molta identitat i grans futbolistes. És un bonic repte, un altre desafiament en què intentarem fer un bon partit. Després de la victòria al Saragossa, tant de bo puguem encadenar dos bons resultats".

"Entenc que els jugadors amb menys minuts pensin a trobar una solució a la seva situació". Són els casos de Coro i Iván Alonso, i Pochettino ha deixat clar que no impossibilitaria la seva possible marxa "si ho decideixen així".

L'equip s'entrenarà aquesta tarda, a partir de les 17.00 hores, a porta tancada. La roda de premsa del tècnic, però, s'ha avançat al migdia.

stats