Espanyol

El tècnic està especialment satisfet pels 3 punts d'avui més que treballats

Pochettino: "El plantejament de l'Sporting avui demostra que ens tenen un gran respecte"

S'ha fet esperar a roda de premsa, però l'entrenador periquito ha sortit a temps per valorar com a "molt important el triomf i per com s'ha aconseguit"

L'Espanyol ha sumat avui una victòria sense haver fet un gran partit. Dominat a estones, dominador en altres, ha superat l'entramat ideat pels homes de Preciado a la segona part. Pochettino ha dit: "Ja havia avisat que el rival era molt agressiu, molt vertical i que ens anava a posar molts problemes. Per això hem de felicitar als jugadors, pel resultat, tot i que no s'ha jugat tant bé com voldríem".

La setmana que ve han d'anar a San Mamés, però el derbi amb el Barça ja està a l'horitzó. "Javi Márquez no ha forçat la targeta", ha assegurat el tècnic argentí pel als suspicaços. "No tenim cap tàctica oculta, hem sigut transparents. Alguna targeta l'hem merescut, com la de Javi, i altres no, com la de Baena". Seguint amb noms propis, Pochettino ha destacat la ratxa golejadora de Luis García. "Me n'alegro per ell" ha dit. I sobre el debut del portuguès Rui Fonte: "És anecdòtic, però consolida la idea de projecte que tenim". També ha volgut agrair-li l'esforç a l'afició.

"M'agrada que amb deu homes hem insistit amb la mateixa idea. Avui l'equip ha competit moltíssim contra un equip molt bo", ha afegit el tècnic, que ha sentenciat: "Nosaltres som conscients que ens costarà cada dia més mantenir-nos allà. L'equip demostra una gran solidesa defensiva".

Més continguts de