ESPANYOL
Esports Futbol 01/09/2012

Pochettino, sobre la marxa d'Álvaro Vázquez: "Són les circumstàncies que hi ha i hem de sobreposar-nos a elles"

El tècnic blanc-i-blau diu que ara, amb la plantilla ja tancada, el grup treballarà "amb estabilitat i tranquil·litat" i espera que arribin "els bons resultats"

Efe
1 min
Ramon Planes i Mauricio Pochettino durant un entrenament a Sant Adrià

Sant Adrià de BesòsEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat que, amb la plantilla perfilada ja amb el tancament del mercat de fitxatges, l'equip ha de trobar l'equilibri necessari i trobar "la normalitat" que ha faltat en aquest inici de Lliga.

"El grup ha de buscar la cohesió, l'equilibri, créixer a través dels elements estables. Teníem massa fronts oberts. Amb l'arribada de jugadors i la sortida d'alguns tot això s'ha aclarit i ara comença el que és important, que és que la cohesió es faci el més ràpid possible", ha dit el tècnic.

"És important buscar la normalitat", ha insistit l'entrenador, destacant la importància de puntuar contra el Llevant aquest diumenge, ja que guanyar "donaria més tranquil·litat per treballar durant aquestes dues setmanes". Un partit que Pochettino ha qualificat de "difícil", davant d'un rival "dur que sap quin és el seu futbol i explota les seves possibilitats".

La marxa d'Álvaro al Getafe

Sobre la marxa d'Álvaro Vázquez, Pochettino ha lamentat que la sortida d'un jugador a última hora "mai no és bo" i ha reconegut que, malgrat que la seva sortida es valorava des de feia temps, ell comptava amb Álvaro. "Són les circumstàncies que hi ha i hem de sobreposar-nos a elles. Cal mirar cap endavant i cohesionar el grup des de l'estabilitat, sabent que la plantilla està tancada", ha afegit. "Dins els meus plans entraven tres davanters, Stuani, Longo i Álvaro, però una vegada ell ha marxat, no hi havia temps de trobar una altra solució", ha dit Pochettino.

"Estic conforme amb la plantilla. Amb l'estabilitat i la tranqui·litat que ha de regnar a partir d'ara al vestidor, arribaran els bons resultats", ha conclòs el tècnic.

stats