ESPANYOL
Esports Futbol 05/10/2012

Pochettino: "La importància dels partits ja és suprema"

L'entrenador no ha descartat "alguns canvis" a l'onze, incloent-hi la possible titularitat del central Colotto, que ha treballat tota la setmana "a bon ritme", i el dubte del lateral Javi López, que va rebre un cop a la cella

Efe
1 min
Mauricio Pochettino

Sant Adrià de BesòsL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat aquest divendres que a causa de la delicada situació de l'equip, cuer i amb un punt de 18 possibles, "la importància dels partits ja és suprema", perquè volen "sortir d'això" i tenen "la necessitat de guanyar punts".

El tècnic s'ha mantingut al marge de la polèmica institucional, amb eleccions anticipades i l'adéu del president Ramón Condal: "Vull parlar únicament de temes esportius, però esperem que el futur sigui bo. Les nostres energies estan posades en el partit contra el Valladolid, és el més important", ha dit.

Durant aquesta setmana, el tècnic blanc-i-blau ha insistit "en la baixada d'ansietat i d'estrès" per intentar "reduir un punt aquest aspecte". Pochettino ha assegurat que aquest dissabte és "impossible" que vagin a buscar l'empat, sinó que sortiran "amb la idea de fer un bon partit i guanyar".

D'una altra banda, el tècnic ha assegurat que deixar el portuguès Simao fora "és una decisió tècnica" i que creu que "els que són a la llista són els millors per a aquest partit". "Respectem molt la seva trajectòria però en el present he de pensar en el millor per a l'equip. Deu estar empipat, com altres que tampoc no hi són", ha afegit.

Finalment, l'entrenador no ha descartat "alguns canvis" a l'onze, incloent-hi la possible titularitat del central Diego Colotto, que ha treballat tota la setmana "a bon ritme", i el dubte del lateral Javi López, que va rebre un cop a la cella.

stats