Esports Futbol 26/01/2011

Pochettino vol ser positiu: "Solventarem un problema financer i obrirem el camí del primer equip a gent jove"

L'argentí té clar que l'equip superarà la baixa del central de Sant Feliu i manté el discurs d'anar partit a partit per mantenir la bona dinàmica de l'equip

Natalia Arroyo
2 min
Mauricio Pochettino a Sant Adrià.

Sant AdriàEl tema central de la roda de premsa d'aquest migdia ha estat el traspàs de Víctor Ruiz. Pochettino ha dit que l'equip "ho està vivint amb naturalitat" i que Víctor "s'entrena com sempre, amb tranquil·litat". El tècnic, a més, ha deixat clar que la situació "no està afectant al grup, que està treballant molt bé", encara que ha reconegut que no sap "si el nerviosisme va per dins".

Segons l'entrenador blanc-i-blau, el fet que la situació no afecti al dia a dia del grup, fa que no tingui especial interès en què es tanquin de pressa les negociacions. Tot i així, reconeix que la baixa serà important. "Esclar que no m'alegra perdre un jugador tan important. Comprenc la situació econòmica del club, però des de la vessant esportiva, és evident que sé que no és positiu".

En la línia de discurs habitual, Pochettino ha subratllat que "no es pot valorar" si el traspàs impedirà la consolidació de l'equip. "Hi ha altres equips que han tingut també la necessitat de vendre un jugador i després han sigut millors equips o han millorat els resultats". L'argentí ha assegurat que la situació "no el preocupa" perquè tenen "gent del planter amb talent que ve molt forta i amb moltes ganes". I és aquesta la doble lectura que el cos tècnic vol fer: "D'una banda se solventarà un problema financer que té l'entitat, i per l'altra, permetrà a la gent jove obrir-se camí al primer equip".

Li han preguntat també sobre el nou objectiu que es marca, i el tècnic ha deixat clar que la missió sempre "ha estat anar partit a partit". "Ara tenim el Vila-real en ment i seran tres punts importants per mantenir-nos en la zona de privilegi. No parlo d'Europa League, ni de permanència, ni de Champions League. La virtut d'aquest grup és que pensa només en el proper partit i això ens està donant bons resultats".

Per acabar, ha dit que no li "sorprèn" la bona ratxa golejadora de l'equip, perquè "hi ha futbolistes de gran qualitat". "Mai he tingut dubtes que funcionaríem bé en atac, més enllà de les dinàmiques golejadores".

stats