Espanyol
Esports Futbol 21/06/2012

La possible renovació de Pandiani divideix l'Espanyol

El davanter, de 36 anys, finalitza contracte el 30 de juny i ha reunir-se en els propers dies amb el club per resoldre el seu futur

Efe
1 min

BarcelonaLa possible renovació del davanter Walter Pandiani divideix l'Espanyol. El cos tècnic aposta per la seva continuïtat, però membres de l'àrea esportiva tenen dubtes sobre un futbolista de 36 anys que ha tingut problemes amb les lesions, com han explicat fonts de l'entitat.

El cas de l'uruguaià és el més urgent de tota la plantilla, ja que és l'únic que acaba contracte aquest 30 de juny. 'El Rifle' mai ha amagat que vol quedar-se a l'Espanyol, tot i que des del seu entorn han assegurat que el club encara no s'ha pronunciat.

L'entrenador Mauricio Pochettino valora enormement la capacitat de lideratge de Walter Pandiani, a qui considera una peça clau al vestidor blanc-i-blau tant per la seva experiència a Primera com per la seva edat, sensiblement més gran a la mitjana de la resta dels seus companys.

El futbolista blanc-i-blau esperarà a l'Espanyol fins que formalment li comuniquin la seva decisió sobre el seu futur en l'equip. Si l'opció periquita, la seva gran prioritat a dia d'avui, falla, Pandiani estudiaria altres alternatives, com continuar la seva carrera en lligues exòtiques.

stats