Espanyol
Esports Futbol 30/11/2012

Jordi Lardín: "La coordinació del futbol base i del primer equip ha de ser una"

El nou responsable del futbol base de l'Espanyol ha estat presentat aquest divendres

Efe
1 min
Àngel Morales, Iñaki Pérez de Arrilucea i Jordi Lardín

Sant Adrià de BesòsEl nou responsable del futbol base de l'Espanyol, Jordi Lardín, ha assegurat aquest divendres en la seva presentació que "la coordinació del futbol base i del primer equip ha de ser una".

Lardín ha estat acompanyat en la seva presentació del vicepresident esportiu, Iñaki Pérez, i de l'encarregat de la parcel·la econòmica del planter, Ángel Morales. Els nous caps visibles del planter, que signen per cinc anys, arriben després d'uns mesos convulsos a l'àrea, amb diverses destitucions.

"No vull guerra, vull el millor per a l'Espanyol. Cal recuperar una línia de treball i actuar amb unió parell treure jugadors i que arribin al primer equip", ha afegit Lardín.

El nou coordinador ha apuntat que als jugadors "no perquè hagin entrat amb un responsable o un altre se'ls tracti millor o pitjor" i ha recalcat que actuaran "amb justícia".

"Jo respecto a tothom i el que han fet fins ara, però si cal prendre decisions es prendran. De moment hem vist total normalitat", ha comentat Lardín. Sobre la progressió dels futbolistes, el coordinador ha assegurat que l'entrenador tindrà l'última paraula: "Ell haurà de veure la plantilla del filial i, si no li serveix, haurem de fer canvi. I si no vol que els jugadors de la base juguin així, caldrà imposar un sistema tàctic", ha comentat.

Ángel Morales, de la seva banda, ha recordat que ara no poden "entrar aquí a destruir-lo tot". La seva intenció, des de la parcel·la econòmica, és "marcar unes pautes amb vista al futur, encara que a meitat de temporada és complicat". A més, ha assegurat que el seu pressupost "es fixarà des dels despatxos de Cornellà-El Prat".

stats