Espanyol
Esports Futbol 11/01/2012

L'Espanyol busca sense Kameni la remuntada contra el Còrdova

L'equip de Mauricio Pochettino necessita remuntar aquest dimecres (21 hores, PPV) el resultat advers (2-1) del partit de l'anada per accedir als quarts de final de la Copa del Rei

Ara
1 min
El defensa de l'Espanyol Raúl Rodríguez rebutjant una pilota ahir a Còrdova.

BarcelonaL'Espanyol necessita remuntar aquest dimecres (21 hores, PPV) el resultat advers (2-1) del partit de l'anada per accedir als quarts de final de la Copa del Rei. El Còrdova, per la seva banda, pretén mantenir els bons registres com a visitant.

El club vol que l'estadi de Cornellà-El Prat presenti una bona imatge i ha posat en marxa una promoció exclusiva per als socis blanc-i-blaus que consisteix en un important descompte, d'entre el 20% i el 70%, en la compra de fins a dues entrades addicionals. Les més barates es poden adquirir per cinc euros. Els socis tindran l'entrada gratuïta.

Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, va decidir no convocar Carlos Kameni per al partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Còrdova. El tècnic, que té les baixes de Cristian Álvarez (lesionat) i Kiko Casilla (sancionat), va apostar per Edgar Badia, que serà titular, i Dinu com a porters de la convocatòria.

stats