Espanyol
Esports Futbol 24/11/2012

L'Espanyol rep el Getafe amb la voluntat de recuperar la pau social

L'equip blanc-i-blau juga aquest diumenge (12 hores, Canal + Liga i Gol TV) amb ganes d'oblidar una de les setmanes més mogudes de la seva història

à. G.
2 min
Els jugadors  de l'Espanyol fan pinya després d'un escalfament de partit a l'estadi de Cornellà-El Prat.

BarcelonaSis dies després de les eleccions a la presidència, l'Espanyol vol tornar a parlar de futbol. L'equip blanc-i-blau rep aquest diumenge (12 hores, Canal + Liga i Gol TV) el Getafe a l'estadi de Cornellà-el Prat amb ganes d'oblidar una de les setmanes més mogudes de la seva història i amb la necessitat de sumar punts per millorar un dels pitjors inicis de la seva història.

Mauricio Pochettino espera que el partit no es converteixi en un altre guirigall social i demana unitat. "Ha estat una setmana mogudeta que ens ha fet parlar de tot menys de futbol. Ara hem d'estar més junts que mai. La gent estarà amb l'equip i nosaltres hem de fer que la gent confiï en nosaltres. Hem de fer un bon partit, molt concentrats i amb molta actitud. Hem d'aconseguir fer reviure els partits de Cornellà en què l'equip i la gent gaudia", diu l'entrenador.

El tècnic ha criticat aquest dissabte les sancions a Sergio García i Héctor Moreno, i també ha lamentat les paraules de Wakaso: "No estic d'acord amb les seves declaracions, no es pot parlar així del col·lectiu arbitral". Pochettino ha deixat fora de la convocatòria futbolistes com Rui Fonte i Simao Sabrosa. Stuani, que es va perdre l'últim partit per sanció, i Juan Albín i Joan Capdevila, descartats per decisió tècnica, tornen a formar part del grup.

Mauricio Pochettino, que acumula dos empats i tres derrotes en sis partits a casa, aspira a un partit normal, sense xiulades ni càntics que destorbin la concentració dels seus futbolistes.

El Getafe arriba al partit amb ganes d'aconseguir una victòria que l'ajudi a definir els seus objectius. "Si guanyem l'Espanyol, avançarem posicions i podrem començar a veure si la temporada pot ser il·lusionant o si cal patir per altres coses. Som un equip indefinit i hem de definir si el nostre lloc és de la meitat de la taula cap amunt o cap avall", opina Luis García, tècnic del conjunt madrileny.

Un dels perills del Getafe és Álvaro Vázquez. L'exfutbolista de l'Espanyol ha avançat que, si marca, no ho celebrarà.

stats