Espanyol
Esports Futbol 17/01/2012

L'Espanyol recela d'un Mirandés que ja ha eliminat dos equips de Primera Divisió

Mauricio Pochettino coneix la importància que la Copa del Rei té per als aficionats del seu equip i vol encarrilar aquest dimarts (21 hores, GolT i Canal + Liga) l'eliminatòria de quarts de final contra el Mirandés

à. G.
1 min
Mauricio Pochettino.

BarcelonaMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, coneix perfectament la importància que la Copa del Rei té per als aficionats del seu equip i vol encarrilar aquest dimarts (21 hores, GolT i Canal + Liga) l'eliminatòria de quarts de final contra el Mirandés. El tècnic no se'n refia del conjunt de Segona Divisió B, que ja ha eliminat el Vila-real i el Racing de Santander.

"Veig l'equip amb il·lusió i ganes, sabent que és un partit molt important pel que aquesta competició genera entre els nostres aficionats", diu Mauricio Pochettino, que recupera Sergio García i Romaric. L'entrenador argentí recela del Mirandés, un equip que s'està guanyant el respecte del món del futbol per la seva pressió defensiva i el seu bon gust per moure la pilota, i apostarà pel millor equip possible, tot i que compta amb les baixes de Pandiani, Rui Fonte, Cristian Gómez, Canal, Cristian Álvarez i Javi Márquez.

Els socis de l'Espanyol tindran accés gratuït al camp i, a més, es podran beneficiar de descomptes del 20% al 70% en la compra de fins a dues entrades addicionals . Uns 800 aficionats del Mirandés seran aquesta nit a l'estadi de Cornellà-El Prat.

Pochettino no va voler parlar de Kameni ("a la gent el que més li interessa és el partit contra el Mirandés"). El porter camerunès, que ha fitxat pel Màlaga, va acomiadar-se aquest dilluns dels seus excompanys.

stats