Espanyol
Esports Futbol 20/12/2011

L'Espanyol busca tancar un gran desembre davant un competitiu Celta

L'Espanyol vol tancar aquest dimarts (20 hores) el seu particular desembre màgic amb la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei contra el Celta de Vigo

Efe
1 min
Álex López i Cristian Gómez.

Cornellà de LlobregatL'Espanyol vol tancar el seu particular desembre màgic amb la classificació per als vuitens de final de la Copa davant el Celta (0-0 en l'anada), que necessita un empat amb gols o una victòria per no quedar fora de la competició.

Els de Mauricio Pochettino han sumat dues victòries consecutives a la Lliga i es troben a un punt dels llocs de Lliga de Campions, però hauran de tenir cura davant un rival que ha ajustat la seva defensa i també es troba en bon moment.

El grup blanc-i-blau té la moral pels núvols després dels últims resultats però assumeix la dificultat del repte coper. Els blanc-i-blaus estan obligats a marcar després de l'empat a zero de l'anada a Balaídos. En aquest sentit, l'equip ha recuperat el seu olfacte golejador amb sis punts en els tres anteriors xocs.

Respecte a l'última convocatòria de Lliga, Mauricio Pochettino, tècnic de l'Espanyol, recupera el central argentí Juan Forlín, sancionat. La infermeria no presenta novetats i el lateral dret Javi López, el davanter uruguaià Juan Albín, el migcampista Javi Márquez i el punta 'charrúa' Walter Pandiani no arriben a temps.

L'equip comença les seves vacances tan bon punt acabi el partit de demà i, per aquest motiu, el preparador no necessita, a priori, fer massa rotacions. En defensa és possible que Forlín reforci el lateral dret després del desgast de Galán però la resta de línies mantindran un perfil molt similar al de la Lliga.

stats