RCD Espanyol
Esports Futbol 27/04/2011

Verdú i Iván Alonso s'exerciten al marge a la Ciutat Esportiva

El migcampista i el davanter s'han exercitat al marge aquest matí a la Ciutat Esportiva per molèsties musculars i els metges del RCD Espanyol estaran pendents de la seva evolució

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl migcampista Joan Verdú i el davanter Iván Alonso s'han exercitat al marge aquest matí a la Ciutat Esportiva per molèsties musculars i els metges del RCD Espanyol, encara que són optimistes, estaran pendents de la seva evolució.

El català es ressent d'una contusió al bessó de la cama dreta mentre que el punta uruguaià té una sobrecàrrega a la musculatura isquiotibial de la cama dreta i s'ha exercitat en solitari al gimnàs. En principi, els dos arribarien a temps per al partit de dilluns contra l'Athletic.

La resta de tocats evoluciona correctament. Aldo Duscher, l'únic que podria reaparèixer dilluns, no s'ha recuperat encara de les seves molèsties al pubis. Fins que el migcampista argentí no tingui bones sensacions no tornarà a vestir-se de curt, ja que ni ell ni els metges volen arriscar.

Finalment, el davanter Sergio García no s'ha passat aquest matí per la Ciutat Esportiva, ja que ha estat a l'Hospital Quirón de Barcelona fent la rehabilitació del genoll esquerre, del qual el van operar fa 15 dies. El català també va ser intervingut de l'espatlla, però la recuperació és més lenta.

stats