ESPANYOL
Esports Futbol 06/03/2012

Raúl Rodríguez estarà tres setmanes de baixa per un trencament fibril·lar

El jugador periquito, que no va poder acabar el partit contra el Reial Madrid, podria tornar a estar disponible per jugar contra el Vila-real, a l'abril

Efe
1 min
Raúl Rodríguez amb Cristiano Ronaldo al Bernabéu / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP PHOTO

Sant Adrià de BesósEl defensa central de l'Espanyol Raúl Rodríguez estarà tres setmanes de baixa per un trencament fibril·lar al múscul semitendinós de la cama dreta, segons ha informat aquest dimarts el club blanc-i-blau després de sotmetre el futbolista a diverses proves de control.

El futbolista va haver de ser substituït al Santiago Bernabéu aquest diumenge per Jordi Amat. Tot apunta que l'entrenador argentí, Mauricio Pochettino, apostarà de nou per Amat a l'eix de la defensa, al costat del mexicà Héctor Moreno, amb vista al pròxim partit contra el Rayo Vallecano d'aquest diumenge a Cornellà.

És la primera lesió que Raúl Rodríguez pateix aquesta temporada després de consolidar-se a l'onze titular blanc-i-blau. En el millor dels casos, el central es perdria quatre partits per les tres setmanes de baixa i tornaria a estar disponible en el partit contra el Vila-real, que es disputarà a l'abril.

stats