Espanyol
Esports Futbol 31/07/2012

L'Espanyol ja ha pagat part del deute que Álvaro Vázquez va reclamar-li davant l'AFE

Joan Collet ha explicat que el jugador és el primer membre de la plantilla que cobra els diners que se li deuen, corresponents a les primes de la temporada 2011/12

Efe
1 min
Álvaro Vázquez celebra el seu gol a Olot

BarcelonaEl conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, ha anunciat aquest migdia que el club blanc-i-blau ja ha pagat el deute –el necessari per no baixar a Segona divisió B– que el seu davanter Álvaro Vázquez va reclamar amb una denúncia a l'Associació de Futbolistes Espanyols.

"Hem pagat la part que ens corresponia davant l'AFE, que són les primes de la temporada 2011/12. Álvaro tindrà la sort de ser el primer futbolista de la plantilla que la cobri", ha comentat Collet en referència a l'acord que la directiva va tancar amb els capitans de l'equip per saldar els deutes.

El dirigent blanc-i-blau, al final de la roda de premsa sobre la decisió de l'Espanyol pel que fa a la Supercopa Catalana, ha apuntat que, de tota manera, "el club està molest" per la situació. "El que ha fet Álvaro ho podrien haver fet la resta de futbolistes de la plantilla, i no ens sembla gaire lògic", ha insistit Collet, que ja va anunciar mesures dràstiques contra el jugador quan va rebre la denúncia.

El futur d'Álvaro Vázquez al club blanc-i-blau és més que dubtós. El davanter acaba contracte l'any 2013, i fins ara l'entitat catalana no ha pogut arribar a un acord de renovació. La prioritat del club és impedir que el futbolista quedi lliure.

stats