Espanyol
Esports Futbol 13/05/2012

L'Espanyol empata a un contra el Sevilla en un partit de comiats i protestes a Cornellà-El Prat

Negredo ha avançat els andalusos en el descompte del primer temps, però Coutinho, en el que serà segurament el seu últim partit com a periquito, ha pogut empatar al minut 66

Ara
2 min
Els aficionats de l'Espanyol s'han manifestat durant el partit

BarcelonaL'Espanyol, gràcies a un gol de Coutinho als vint minuts de la segona meitat, ha pogut sumar un punt en el seu partit contra el Sevilla, un duel que ha servit per viure el comiat de molts dels jugadors de l'actual plantilla del club periquito i que l'afició ha convertit en l'escenari de protestes contra la gestió esportiva de l'actual directiva.

El partit no tenia història. Cap dels dos equips s'hi jugava res i això ha tret intensitat al joc i li ha afegit accions d'habilitat, amb els jugadors relaxats, sense pressió. Coutinho ha sigut un dels més màgics, i també Weiss, que tenia ganes d'agradar per ampliar les opcions d'allargar la seva cessió un any més.

El Sevilla ha abusat del joc directe, aprofitant que la defensa de l'Espanyol estava avançada. Álvaro Negredo, que ha viscut tot el partit al límit del fora de joc, ha obert el marcador al minut 47 del primer temps. Rakitic ha fet una passada a l'esquena dels centrals per assistir a l'espai a Negredo. El davanter madrileny, molt hàbil, ha definit amb la cama esquerra davant la mitja sortida de Cristian.

A la segona meitat, l'Espanyol s'ha animat. El Sevilla seguia sent un equip molt profund, sobretot a partir de l'entrada de Manu Del Moral. Però han sigut els locals els que han marcat un gol. Coutinho s'ha mogut molt bé dins l'àrea i ha rebut una passada mil·limètrica de Verdú a l'esquena de Koke, perquè el brasiler superés Palop per dalt. Era el minut 66.

L'1-1 no ha rebaixat la indignació d'una afició que ha organitzat diferents protestes durant el partit. La Curva Jove ha exhibit diverses pancartes per criticar els "salaris", la "falta d'ambició", les "mentides", la "improvisació" o la "mediocritat" del projecte. A més, al minut 22 ha tingut lloc una mocadorada a tot l'estadi.

stats