Espanyol
Esports Futbol 27/01/2012

L'Espanyol demana el màxim suport a l'afició perquè l'equip "s'ho mereix"

L'entitat blanc-i-blava ha iniciat una campanya per sensibilitzar tots els socis de l'Espanyol que l'equip necessita tot el suport de la grada per completar una segona volta tan bona com la primera

Ara
1 min
'Aquest equip s'ho mereix', lema de l'Espanyol.

BarcelonaL'Espanyol és el cinquè classificat després d'una primera volta molt bona de l'equip de Pochettino. Per tal de començar la segona amb el mateix bon rendiment, des de l'entitat s'ha iniciat una campanya per reclamar el màxim suport als socis.

L'objectiu del club és que l'estadi de Cornellà-El Prat estigui cada jornada el més ple possible per empényer l'equip a mantenir posicions d'Europa League. "El suport de la família espanyolista és vital perquè els jugadors de Mauricio Pochettino puguin seguir lluitant i aspirant als màxims objectius", afirma el club a la seva web.

"Els jugadors, el cos tècnic i el Consell d'Administració comparteixen la tristesa per l'eliminació de la Copa del Rei. Ha estat una decepció per a tota la família espanyolista, però queda molta temporada per davant i aquest dissabte l'equip necessita el suport de tots els seus socis, seguidors i simpatitzants perquè queda mitja volta apassionant i amb molts objectius per aconseguir. Toca canviar el xip, toca Lliga", comenten.

El club està difonent un cartell amb el lema 'Aquest equip s'ho mereix'.

La segona volta començarà amb un partit que enfrontarà l'Espanyol amb el Mallorca, dissabte a les 18 hores.

stats