Espanyol
Esports Futbol 28/07/2011

L'Espanyol descarta una oferta de dotze milions de l'Atlètic de Madrid per Osvaldo

La decisió s'ha pres després d'una reunió de més de tres hores entre Ramon Condal, president de l'Espanyol, Ramon Planes, director esportiu, i Germán de la Cruz, vicepresident esportiu

Efe
1 min
Osvaldo és qui marca la diferència

Sant Adrià de BesòsL'Espanyol ha descartat una oferta de l'Atlètic de Madrid de dotze milions d'euros pel davanter Osvaldo, després d'una reunió de la seva cúpula dirigent. A la reunió hi han participat Ramon Condal, president del club periquito, Ramon Planes, director esportiu, i Germán de la Cruz, vicepresident esportiu, i s'ha allargat durant tres hores a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol.

La venda del 'Kun' Agüero per part de l'Atlètic de Madrid al Manchester City per 45 milions d'euros ha provocat que el conjunt matalasser hagi reactivat l'interès per fer-se amb els serveis d'Osvaldo aquest estiu, un dels primers de la llista de candidats per substituir l'internacional argentí.

L'Atlètic de Madrid, segons han explicat a EFE fonts del club català, ha fet una oferta de 12 milions, una xifra "molt allunyada" de les pretensions de la directiva blanc-i-blava. Els pròxims dies s'espera que es produeixin més contactes entre les dues entitats per arribar a un possible acord pel davanter.

En principi, l'Espanyol no acceptaria mai una oferta menor als 20 milions d'euros per Osvaldo. La cúpula esportiva blanc-i-blava ha valorat els últims intents de l'Atlètic de Madrid i també la llista de possibilitats per reemplaçar Osvaldo, cosa que ja tenen estudiada des de fa temps.

stats