Espanyol
Esports Futbol 14/05/2012

L'Espanyol insisteix en un repartiment "menys injust" dels drets televisius

El conseller delegat del club blanc-i-blau, Joan Collet, critica que el sistema a Espanya aporti "més de 140 milions d'euros" al Barça i el Reial Madrid, en una situació que no passa en altres lligues a Europa

Efe
1 min
Joan Collet, durant una entrevista

Cornellà de LlobregatL'Espanyol manté la seva lluita per un repartiment equitatiu dels drets televisius. Actualment el Barça i el Madrid en són els màxims beneficiaris, cosa que el conseller delegat blanc-i-blau, Joan Collet, ha definit com "una gran injustícia". "Nosaltres seguim en el grup que reivindica aquest tema. A més, ara han sortit informacions recents que asseguren que Barça i Madrid no reben 140 milions d'euros, sinó molt més. Les diferències amb la resta de clubs són vergonyoses", ha apuntat el dirigent català en declaracions a Efe.

Collet ha recordat que els models del repartiment televisiu a la resta d'Europa són substancialment diferents al que està implantat a Espanya. "No hi ha ningú al continent que passi dels 90 o els 100 milions d'euros. Nosaltres seguirem lluitant per un repartiment més equitatiu", ha comentat.

El recent descens del Vila-real a Segona Divisió perjudica, en cert sentit, els interessos de l'Espanyol d'aconseguir aquest objectiu. El club 'groc' era uns dels membres del grup dels coneguts 'rebels' amb més pes en aquesta lluita per un nou model en el repartiment dels drets televisius.

stats