Espanyol
Esports Futbol 11/04/2012

L'Espanyol presenta al·legacions per la segona groga a Coutinho

Coutinho no va respectar la distància reglamentària en una falta, però el club blanc-i-blau creu que la pilota estava en moviment en el moment de llançar-se i, per tant, no podia posar-se de nou en joc

Efe
1 min
Coutinho rep la pressió de Zurutuza

Cornellà de LlobregatL'Espanyol ha presentat al·legacions per la segona targeta groga que va veure Philippe Coutinho en el minut 54 del partit contra l'Osasuna i que va provocar la seva expulsió.

L'acta del col·legiat del partit, Carlos Velasco Carballo, manté que l'extrem va ser amonestat "per no respectar la distància reglamentària en l'execució d'un tir lliure en contra seu". En les últimes hores, futbolistes i tècnics blanc-i-blaus han lamentat profundament l'expulsió del brasiler, clau, segons ells, de la derrota.

"L'Espanyol entén que, en l'acció sancionada, l'àrbitre comet un error d'apreciació, ja que la pilota, després d'haver assenyalat una falta, no està totalment detinguda, pel que no pot tornar a posar-se de nou en joc de forma voluntària, tal com va succeir en el partit", ha comunicat el club.

stats