Espanyol
Esports Futbol 10/03/2012

A l'Espanyol li sobren davanters per rebre un Rayo Vallecano en ratxa fora de casa (12h)

Tot i les baixes de Weiss, per sanció, i Thievy, per malaltia, Pochettino recupera Pandiani després de quatre mesos i ja té al 100% Sergio García, Álvaro Vázquez i Coutinho i Uche molt més integrats en l'equip

Natalia Arroyo
1 min
Els jugadors de l'Espanyol celebren el gol d'Álvaro

BarcelonaL'Espanyol rebrà aquest diumenge el Rayo Vallecano a Cornellà-El Prat (12h, Canal + Liga 2 / PPV), en un partit que obligarà el tècnic argentí a fer canvis en el seu onze habitual. Weiss i Forlín es perdran el partit per acumulació de targetes, mentre que Raúl Rodríguez, lesionat, i Thievy, amb gastroenteritis.

En atac, Pochettino disposa de sis jugadors per tres posicions, un fet gairebé insòlit en les últimes setmanes dels blanc-i-blaus. Per jugar en punta, l'entrenador periquito té l'opció d'Álvaro Vázquez, Sergio García, Pandiani, Kalu Uche o Rui Fonte, la majoria dels quals també opten per ocupar alguna de les posicions en la línia de tres mitjapuntes, on també hi apareix l'alternativa de Coutinho, habitual titular.

En defensa, la baixa de Raúl Rodríguez l'ocuparà Jordi Amat, mentre que també podria saltar de l'onze titular Javi López, que no està oferint el seu millor rendiment en les últimes setmanes. La seva plaça serà per Ernesto Galán.

El Rayo Vallecano afronta el partit en una excel·lent ratxa després d'haver guanyat en les seves tres últimes sortides. El tècnic, José Ramón Sandoval, però, té la baixa de Diego Costa, fet que permetrà Raúl Tamudo ser titular davant la que va ser la seva afició.

stats