Espanyol
Esports Futbol 04/12/2011

L'Espanyol no sobreviu al duel físic que li proposa el València (2-1)

Tino Costa ha avançat els locals amb un gol de penal al minut 6. A la segona meitat, Héctor Moreno ha aconseguit l'empat, però Soldado ha fet el 2-1 definitiu al minut 80

Forlín i Pablo Hernández lluiten per una pilota a Mestalla.

BarcelonaEl València ha derrotat l'Espanyol a Mestalla en un partit molt intens dels locals, que han revolucionat el joc des del primer minut amb faltes, joc directe i molta contundència en la pilota dividida. La victòria consolida els xe en la tercera posició i suposa la cinquena jornada consecutiva sense guanyar de l'Espanyol.

Els blanc-i-blaus no han perdut la cara al partit tot i encaixar un gol en la primera jugada del matx, després d'un innocent penal de Dídac, que ha agafat de la samarreta Dealbert dins l'àrea. Tino Costa ha transformat el penal amb un xut potent des dels onze metres.

Álvaro Vázquez ha gaudit d'una bona ocasió al minut 18, però Alves ha pogut refusar a córner. Aduriz, per part local, també ha pogut marcar abans del descans, però Cristian ha pogut salvar el potent xut del davanter xe.

La segona meitat ha començat amb un Espanyol decidit a canviar el signe del partit. Verdú ha comandat l'atac periquito i Pochettino ha fet un canvi arriscat al minut 60, donant entrada a Rui Fonte per Galán. El premi ha arribat de seguida, quan Héctor Moreno ha rematat una centrada de Thievy per fer l'empat.

Però també ha mogut fitxat Emery a un quart d'hora d'acabar el partit i ha fet entrar Soldado per Aduriz i el golejador xe ha foradat la porteria de Cristian en la primera rematada que ha tingut, per fer el definitiu 2-1.

Fitxa tècnica

València: Diego Alves, Barragán (Bruno, m.46), Rami, Dealbert, Jordi Alba, Topal, Tino Costa, Pablo, Piatti (Jonas, m.68), Mathieu i Aduriz (Soldado, m.75).

Espanyol: Cristian Álvarez, Galán (Rui Fonte, m.61), Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Didac, Gómez (Baena, m.75), Forlín, Verdú, Thievy, Weiss i Álvaro (Bacari, m.85)

Gols: 1-0, m.6: Tino Costa, de penal. 1-1, m.68: Héctor Moreno. 2-1, m.80: Soldado.

Àrbitre: Velasco Carballo (col·legi madrileny). Ha tret groga a Barragán, Topal, Pablo, Jordi Alba, Rami i Tino Costa pel València, i a Didac, Raúl Rodríguez, Galán, Weiss i a Amat per l'Espanyol.