Espanyol
Esports Futbol 14/04/2012

L'Espanyol pot cremar l'última bala europea contra el València (12 h)

L'equip blanc-i-blau, que fa cinc jornades que no guanya, rep aquest diumenge al matí a Cornellà-El Prat el conjunt xe amb l'objectiu de trencar la mala ratxa i tornar a entrar en la lluita directa per les places europees

Natalia Arroyo
1 min
Dídac intenta prendre-li la pilota a Aduriz dissabte a Mestalla.

BarcelonaAquest diumenge al matí a les 12 h (GolT / Canal+Liga) l'Espanyol rep el València a Cornellà-El Prat, en una de les últimes oportunitats del conjunt blanc-i-blau de mantenir-se en la lluita per les places europees en aquest tram final de temporada.

Els homes de Pochettino fa cinc jornades que no guanyen i són a quatre punts de la sisena posició, que ocupa l'Osasuna. En canvi, el València, amo del bitllet directe a la Champions per davant del Màlaga, ha recuperat la confiança després d'una sèrie de bons resultats que han tornat a donar ales al grup d'Unai Emery.

Per a aquest compromís, el tècnic argentí recupera Raúl Rodríguez, sancionat a Pamplona, i Rui Fonte, amb molèsties en els últims dies. També s'ha recuperat bé Sergio García, que arrossegava problemes físics al soli. En canvi, no podrà comptar amb Coutinho i Forlín, expulsats al Reyno de Navarra, i tampoc amb Ernesto Galán i Javi Márquez, descartats per decisió tècnica.

Per prudència, Emery ha deixat fora de la llista de convocats Roberto Soldado, per evitar una lesió que compliqui el partit de dijous a l'Europa League. El tècnic xe tampoc ha fet viatjar a Barcelona Bruno Saltor, Dealbert ni Piatti, però recupera Albelda, apartat de l'equip en les últimes tres jornades.

stats