Espanyol
Esports Futbol 09/03/2013

Aguirre: "Els últims tres resultats són lamentables, però no l'esforç de l'equip"

El tècnic de l'Espanyol reconeix que a l'equip li falta treballar per donar ordre a la seva fase ofensiva "sense descomposar-se al darrere"

Natalia Arroyo
1 min
Paco Jémez i Javier Aguirre, a l'estadi de Vallecas

BarcelonaJavier Aguirre reconeix que el seu equip no ha fet un bon partit a Vallecas, però tampoc accepta que es critiqui tot del duel contra el Rayo Vallecano. "Avui hem tingut parcials molt dolents però també parcials molt bons. No crec que hagi sigut el pitjor partit després del del Barça", ha comentat.

El tècnic mexicà ha justificat tàcticament la suplència de Verdú: "Buscava dos davanters centres i dos jugadors de banda natural. Però el gol, que hem concedit amb excessiva facilitat, ens ha descomposat el 4-4-2. Però teníem previst que sortissin Verdú i Wakaso al descans, per quan necessitéssim més joc interior", ha explicat.

"Aquest camp és difícil, és un rival molt fort. Ho hem intentat, però no hem pogut", ha valorat l'entrenador periquito, que ha felicitat el Rayo per la bona temporada que està fent.

"Els últims tres resultats són lamentables, és cert. Però les sensacions i l'esforç de l'equip no. Ens segueixen faltant idees per atacar. Ens van faltar contra l'Atlètic de Madrid, el nostre pitjor partit ofensivament, també contra el Valladolid i avui contra el Rayo. Hem de seguir treballant per ordenar-nos en atac sense descomposar-nos al darrere", ha comentat Aguirre.

"Els jugadors necessiten un descans. Han estat molt exigits durant aquests 100 dies i ara han de llepar-se les ferides i relaxar-se amb la seva gent", ha conclòs Aguirre, que ha donat dos dies de festa als seus jugadors.

stats