Espanyol
Esports Futbol 19/10/2012

Víctor Sánchez es recupera de la febre i estarà disponible per al Rayo

El migcampista ja s'ha entrenat amb la resta de companys, com també ha fet Héctor Moreno, que ja ha tornat dels partits amb la seva selecció. Albín, encara tocat, és seriós dubte per diumenge i Víctor Álvarez és baixa per sanció i per bronquitis

Efe
1 min
Víctor Sánchez, durant un entrenament a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsVíctor Sánchez s'ha recuperat del procés febril que li va impedir entrenar dijous i aquest divendres ja ha treballat amb normalitat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, al mateix ritme que la resta dels seus companys, i estarà disponible per al Rayo.

D'altra banda, el lateral esquerre del filial Víctor Álvarez, habitual en els plans del primer equip, pateix una bronquitis i és baixa. De tota manera, el del planter tampoc hagués pogut jugar diumenge a Cornellà-el Prat ja que va ser sancionat per doble groga l'última jornada de Lliga davant el Valladolid.

Pel que fa als lesionats, el mitjapunta Juan Albín difícilment vagi convocat contra el Rayo Vallecano ja que encara no s'ha entrenat amb el grup a causa de l'elongació als isquiotibials de la cama dreta que va patir el passat 10 d'octubre.

Finalment, el central mexicà Héctor Moreno ja ha tornat a la disciplina periquita després de disputar dos partits classificatoris per al Mundial del Brasil 2014 amb la seva selecció. El defensa ha treballat sense problemes i, en principi, podrà entrar en la propera convocatòria de Lliga.

stats