Espanyol
Esports Futbol 05/10/2011

Forlín: "Estic alleujat per no passar pel quiròfan"

El defensa blanc-i-blau confia en recuperar-se bé per seguir treballant i lluitant la titularitat amb Héctor Moreno i Jordi Amat, els altres dos centrals de l'equip

Efe
1 min
Forlín, durant un entrenament

Sant Adrià del BesósEl central argentí de l'Espanyol ha confessat avui que està "alleujat per no passar pel quiròfan" després de patir una fissura en el cinquè metatarsià del peu dret diumenge contra el Reial Madrid, que el mantindrà unes tres setmanes de baixa. "Per sort tot ha anat millor del que pensava i ara hauré d'esperar a l'evolució en els pròxims dies, sempre vaig tenir bones sensacions i mai he temut que passés com l'any passat", ha explicat l'argentí, fent referència a la fractura que va patir en el mateix dit i per la que va ser operat el mes de març.

El futbolista espera que el públic blanc-i-blau vegi el millor Forlín: "Vaig començar la temporada amb il·lusió i moltes ganes. Sento que cada vegada estic millor i treballo dia a dia per estar al màxim". L'argentí suma la seva tercera campanya a l'Espanyol i ara lluita per la titularitat amb el mexicà Héctor Moreno i Jordi Amat.

El central ha reconegut que "falta més contundència en defensa", creu que han "de ser més forts" però no s'ha mostrat preocupat per la derrota per 0-4 davant el Madrid. "Et deixa amb mal sabor de boca però ara treballarem a mort per als pròxims partits, no ens espanta que en tinguem molts fora de casa", ha apuntat.

stats